Paulinnovate

Testimonials

Toon-Hermans-huis

Toon Hermans Huis Amersfoort

Directeur Toon Hermans Huis

‘Pauline heeft voor het Toon Hermans Huis in Amersfoort een workshop SOS Koken verzorgd. In het Toon Hermans Huis Amersfoort komen mensen met kanker en hun naasten. Juist voor deze groep mensen blijkt het vaak lastig om in korte tijd toch een gezonde maaltijd op tafel te zetten omdat zij te kampen hebben met vermoeidheid. Het fijne van deze workshop is dat Pauline niet ingaat op de vraag: ‘wat is een gezonde maaltijd’ . Juist dit levert altijd weer veel discussie op omdat hier vele theorieën over zijn. De kracht van deze workshop zijn de praktische tips. Plan vooruit, zorg dat je altijd een voorraad hebt zodat je altijd wat op tafel kunt zetten. Is snijden lastig of te vermoeiend? Neem dan groenten uit blik. Erg leerzaam en goed om ervaringen met anderen uit te wisselen.’

Liesbeth Groot, directeur Toon Hermans Huis Amersfoort

Foto-Evelien

Evelien van Zeeland

Mede eigenaar en Coach

“Van een idee naar een complete cursus!
Paulinnovate heeft voor Coach een programma ontwikkeld waar senioren leren zelf verantwoording te nemen voor een gezonde levensstijl en gezond gewicht. Hierbij heeft Paulinnovate verschillende disciplines bij elkaar gebracht en door middel van co creatie hebben we nu een programma dat werkt. Pauline, bedankt voor alle deskundige input, bewaken, sturen van het gehele proces en vooral het op koers houden!”

Evelien van Zeeland
Mede eigenaar Coach

Ghislaine

Ghislaine Cals

Social Media professional

“Op het gebied van het uitbouwen van mijn eigen bedrijf heeft Pauline mij goede adviezen gegeven, met name bij het bedenken waar je nou precies voor staat en hoe je dat wilt uitdragen. Ook zakelijke dingen als het uitbreiden van je netwerk, het formuleren van je doelen en je doelgroep zijn dingen waar ze me goed mee heeft geholpen.

Ook werk ik samen met Pauline als trainer op het gebied van Social Media. Zij deed daarbij het gedeelte over LinkedIn en ik het deel over Facebookpagina’s. De samenwerking verliep altijd heel erg prettig. Pauline is doortastend, kan dingen goed overbrengen, heeft veel kennis over cijfers en achtergronden en spreekt ook veel uit eigen ervaring. Het samen lesgeven ging heel goed, we vulden elkaar prima aan.

Ghislaine Cals, eigenaar Cals Media”

Michiel

Michiel Segaar

Art director/grafisch ontwerper

OddyDesign is een bedrijf dat grafisch ontwerpen verzorgt voor toepassing in on- en offline media.
Ik heb Pauline gevraagd marktonderzoek te doen naar de kansen voor OddyDesign een duurzame klantenrelatie op te bouwen in de financiële dienstverlening. Het vermoeden  bestond dat in de financiële dienstverleningswereld veel behoefte zou zijn (denk aan het imago) aan heldere informatie en communicatie naar (potentiële) klanten. Om de financiële dienstverlener een heldere boodschap te laten uitdragen en transparantie te bieden via verschillende communicatie kanalen, kan OddyDesign een oplossing bieden via website development of communicatie via print.

Pauline heeft onderzoek gedaan naar de klantbehoeften en haalbaarheid in deze sector. Ze heeft mijn vraagstelling duidelijk geformuleerd en via onderzoek, mede door interviews,  weet ik nu wat de kansen en behoeftes zijn in deze sector. Zij heeft mij een heldere rapportage opgeleverd met uitgebreide informatie. Uit het rapport merkte ik tevens op, vanwege inhoudelijke branchegerelateerde informatie, dat zij al ervaring had met de financiële wereld. Ik heb dat als een absoluut pluspunt ervaren.

De omgang met Pauline is zeer prettig. Ze weet waar ze het over heeft. Ze reikt nieuwe kansen aan en geeft een duidelijk beeld van haalbare doelen. Bedankt voor de samenwerking.

Michiel Segaar
Eigenaar OddyDesign