Paulinnovate

Services

symbolen-van-concept-naar

Conceptontwikkeling

U heeft een idee. U denkt dat uw idee veel omzet zal genereren. Maar weet u dat zeker? Wie worden uw klanten? En hoe zullen ze reageren? Hoe financier ik de kosten? Paulinnovate biedt extra hoofd en handen zodat uw idee ontwikkeld kan worden, gefinancierd en getest. Paulinnovate biedt u een degelijk traject zodat uw idee een succes wordt!

symbolen-verbeter-uw...

Procesverbetering

Dienstverlening is lastig te omschrijven omdat een dienst vaak niet tastbaar is. Bij het verlenen van een dienst aan uw klanten bent u afhankelijk van uw personeel. En hoe komt uw dienst over bij uw klant? Paulinnovate helpt u met het in kaart brengen van uw dienstverleningsproces. De knelpunten worden snel helder en worden samen met u en uw personeel opgelost. Paulinnovate helpt u uw dienstverlening te verbeteren door u overzicht te bieden en het hoofd met het hart te verbinden.

Zeker-weten

onderzoek

Paulinnovate kan voor u verschillende onderzoeken doen op het gebied van markten, diensten en klanten. Onderzoek biedt u zekerheid of uw idee succesvol zal zijn. Paulinnovate brengt uw vraag helder in kaart zodat u een gedegen beslissing kunt nemen.

Ontwikkel-uzelf

Trainingen / workshops

Wilt u speciale scales ontwikkelen op het gebied van dienstverlening? Paulinnovate ontwikkelt een op maat gemaakte training. Verbeter uw prestaties door klantgericht te werken. Ook social media trainingen behoren tot de mogelijkheden. Paulinnovate beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in dienstverlening en sales. Als docent aan de Hogeschool Utrecht geef ik vakken als methoden van onderzoek, marketing en innovatie.